• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 12 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Mongetes blanques amb carabassa. Canelons de carn.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdures. Escabetx de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ous remenats amb espàrecs verds, alls tendres i bolets. Wok de verdures i indiot. Ensalada d’escarola.

    Segon plat: Rap amb salsa marinera. Romanesco i bròcoli bullit amb cuscús. Pollastre a la jardinera amb patata.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Cuinat de llenties. Macarrons a la bolonyesa.

    Segon plat: Canelons d’espinacs. Peix fresc torrat i ensalada. Frit de llom.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya de verdures. Crema de pollastre i verdures. Ciurons trempats amb tomàtiga, tonyina, all i julivert.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i arròs integral. Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou. Truita de patata amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb melicotó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Espaguetis amb salsa bolonyesa de verdura. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Rap amb salsa a la marinera. Llom amb salsa de mostassa i cuscús. Carabassons farcits de verdura i gratinats.