• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 11 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom amb verdures saltades. Ous remenats amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de carabassa. Lasanya de macarrons. Ensalada d’api i poma amb mel.

    Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Arròs integral saltat amb pebres vermells. Gallineta al forn amb verdures.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdura. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Wok de tallarines amb verdura. Llom de porc Stroganoff i arròs. Salmó torrat.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Escudella fresca. Pasta amb nata, gambes i carn picada. Ensalada amb formatge brie i confitura.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada. Rajada amb pebres i patata al forn. Pèsols, porros i panses saltats.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de Danone.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes de verdura. Crema de carabassa. Ensalada de pasta amb vegetals.

    Segon plat: Garró al forn amb arròs i verdures. Bacallà a la mallorquina. Verdures saltades amb arròs basmati bullit.