Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 11 març 12:00
Fi: Dimecres, 11 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom amb verdures saltades. Ous remenats amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de carabassa. Lasanya de macarrons. Ensalada d’api i poma amb mel.
Segon plat: Tombet amb llom a la planxa. Arròs integral saltat amb pebres vermells. Gallineta al forn amb verdures.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdura. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Wok de tallarines amb verdura. Llom de porc Stroganoff i arròs. Salmó torrat.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca. Pasta amb nata, gambes i carn picada. Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada. Rajada amb pebres i patata al forn. Pèsols, porros i panses saltats.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de Danone.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes de verdura. Crema de carabassa. Ensalada de pasta amb vegetals.
Segon plat: Garró al forn amb arròs i verdures. Bacallà a la mallorquina. Verdures saltades amb arròs basmati bullit.
-