• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 10 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Wok de pollastre amb tallarines.

    Segon plat: Pilotes de llenties o de carn a la jardinera amb patata fregida. Peix fresc a la planxa amb verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa. Llenties estofades amb verdura. Ensalada grega.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb arròs bullit. Calamar a la planxa amb puré de ciurons i ensalada. Pilotes d’espinacs i xampinyons amb salsa de tomàtiga casolana i patates fregides.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Crema de verdura.

    Segon plat: Truita de verdura i ensalada. Peix fresc torrat i patata bullida. Pollastre amb ceba i patates.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs brut. Endívies gratinades amb formatge. Ensalada verda.

    Segon plat: Aguiat d’indiot. Mussola al forn amb gírgoles i tàperes. Pastís de patata i esclata-sangs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de fruita fresca i fruita seca. Estofat de costella. Macarrons a la carbonara.

    Segon plat: Pilotes de pollastre i porc a la jardinera amb patata. Palaia a la planxa amb verdures saltades i patata. Truita d’albergínies amb ensalada.