Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 09 març 12:00
Fi: Dilluns, 09 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada tèbia de patata. Ensalada de llenties.
Segon plat: Truita d’espinacs amb ensalada. Salmó a la planxa amb verdures saltades.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de pastanaga. Espaguetis amb salsa de salmó i gambes. Ensalada de pinya i fruita seca.
Segon plat: Indiot al forn amb puré de patata. Colflori fresca bullida amb verdures i quinoa. Sardines a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de llegum. Quinoa amb verdura saltada.
Segon plat: Hamburguesa d’espinacs i patates. Sípia amb salsa i patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Greixera de faves. Pasta a la bolonyesa. Ensalada grega amb feta.
Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb figues seques.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de mongetes vermelles amb verdura. Arròs brouós. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pollastre al forn amb llimona amb patata i ensalada. Mújol amb salsa de tomàtiga i pebres amb patata panadera. Tabule.
-