• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 09 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada tèbia de patata. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Truita d’espinacs amb ensalada. Salmó a la planxa amb verdures saltades.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de pastanaga. Espaguetis amb salsa de salmó i gambes. Ensalada de pinya i fruita seca.

    Segon plat: Indiot al forn amb puré de patata. Colflori fresca bullida amb verdures i quinoa. Sardines a la planxa amb ensalada i patata bullida.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de llegum. Quinoa amb verdura saltada.

    Segon plat: Hamburguesa d’espinacs i patates. Sípia amb salsa i patata bullida.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Greixera de faves. Pasta a la bolonyesa. Ensalada grega amb feta.

    Segon plat: Pollastre al forn amb puré de patata. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb figues seques.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de mongetes vermelles amb verdura. Arròs brouós. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pollastre al forn amb llimona amb patata i ensalada. Mújol amb salsa de tomàtiga i pebres amb patata panadera. Tabule.