• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 06 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós d’indiot. Arròs melós de verdures.

    Segon plat: Quiche de verdures amb ensalada i patata fregida. Hamburguesa alemanya amb formatge de cabra i patata fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Sopes. Llenties estofades veganes.

    Segon plat: Espinacs amb crema. Llom amb col. Lasanya de tonyina.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de tomàtiga i alfabeguera. Entremesos.

    Segon plat: Caldeirada de rajada. Carabassa al forn amb formatge de cabra i nous. Costella de porc a la planxa amb tombet.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Crema de carabassó amb tofu a la planxa. Salmorejo.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Truita de patata amb tallades de tomàtiga. Costella al forn amb moniato rostit. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de tomàtiga, formatge fresc i fruita seca.

    Segon plat: Peix del dia amb minestra. Truita d’espinacs amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada i patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb marisc. Trinxat de colflori.

    Segon plat: Tombet amb ou. Guàtleres a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.