Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 06 març 12:00
Fi: Divendres, 06 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós d’indiot. Arròs melós de verdures.
Segon plat: Quiche de verdures amb ensalada i patata fregida. Hamburguesa alemanya amb formatge de cabra i patata fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Sopes. Llenties estofades veganes.
Segon plat: Espinacs amb crema. Llom amb col. Lasanya de tonyina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa de tomàtiga i alfabeguera. Entremesos.
Segon plat: Caldeirada de rajada. Carabassa al forn amb formatge de cabra i nous. Costella de porc a la planxa amb tombet.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de formatge amb confitura.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Crema de carabassó amb tofu a la planxa. Salmorejo.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Truita de patata amb tallades de tomàtiga. Costella al forn amb moniato rostit.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de tomàtiga, formatge fresc i fruita seca.
Segon plat: Peix del dia amb minestra. Truita d’espinacs amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada i patata.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb marisc. Trinxat de colflori.
Segon plat: Tombet amb ou. Guàtleres a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-