• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 05 March
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Cuinat de mongetes blanques.

    Segon plat: Peix fresc amb verdures i patata fregida. Fajites gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis a la puttanesca. Ensalada teba de mongetes blanques.

    Segon plat: Frit de tofu. Costellada de porc al forn. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb pesto. Patates a la riojana. Ensalada de pinya i gambes amb salsa de iogurt.

    Segon plat: Guàtleres a la planxa amb patates i ensalada. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga. Verdura arrebossada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de carabassó.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs melós de ciurons. Ensalada d’hortalisses i tonyina. Tallarines a la marinera.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates fregides i mel. Salmó al forn amb verdures. Carxofes saltades.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines a la marinera. Vichyssoise. Ensalada d’hortalisses i tonyina.

    Segon plat: Galtots en la salsa amb cuscús. Filet de lluç a la gallega. Carxofes saltades amb puré de patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs. Ensalada de trempó amb tonyina.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patata bullida. Tonyina a la planxa amb minestra.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.