Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 04 març 12:00
Fi: Dimecres, 04 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.
Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdures. Lluç al forn amb patates.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassa (sense nata). Ensalada Cèsar.
Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb arròs. Aguiat de rap. Ous gratinats amb espinacs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de la padrina.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Mill amb espinacs i tofu. Macarrons amb salsa bolonyesa de pollastre. Crema de llenties.
Segon plat: Lluç a la basca. Pit d’indiot amb salsa de pebre bo amb arròs bullit. Mongetes verdes bullides amb ou bullit o sense i patata bullida.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdures. Canelons de carn. Ensalada grega.
Segon plat: Calamars en salsa amb arròs. Pollastre al forn amb ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga i quinoa.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Sopa juliana.
Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada. Llom a la planxa amb xampinyons.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-