• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 04 març 12:00
    Fi: Dimecres, 04 març 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdures. Lluç al forn amb patates.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassa (sense nata). Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb arròs. Aguiat de rap. Ous gratinats amb espinacs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de la padrina.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Mill amb espinacs i tofu. Macarrons amb salsa bolonyesa de pollastre. Crema de llenties.

    Segon plat: Lluç a la basca. Pit d’indiot amb salsa de pebre bo amb arròs bullit. Mongetes verdes bullides amb ou bullit o sense i patata bullida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures. Canelons de carn. Ensalada grega.

    Segon plat: Calamars en salsa amb arròs. Pollastre al forn amb ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga i quinoa.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs negre. Sopa juliana.

    Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.  Llom a la planxa amb xampinyons.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.