Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 02 març 12:00
Fi: Dilluns, 02 març 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideus d’arròs saltats amb verdura. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Bacallà al forn amb verdures. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ciurons cuinats vegans. Wok de verdura amb fideus d’arròs.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Calamar a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideus secs amb carn. Crema de llegums. Carpaccio de carabassó amb ametlla i parmesà.
Segon plat: Carn amb salsa de cinc espècies amb puré de patata. Llenguado a la meunière amb ensalada. Patates farcides d’espinacs i ametlla.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de pera amb nous.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de mongetes verdes i tofu. Mongetes blanques saltades. Estofat d’indiot.
Segon plat: Palaia a la planxa amb verdures saltades i puré de moniato i patata. Pastís de verdures amb blat negre i salsa de tomàtiga casolana. Aletes de pollastre amb patates fregides.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs melós de porro i xampinyons. Sopa de pollastre amb fideus. Escudella fresca.
Segon plat: Conill amb ceba i patata. Bacallà amb pebres, salsa de tomàtiga i patata panadera. Mongetes verdes saltades amb tomàtiga i arròs.
Son Lledó
Primer plat: Arròs amb samfaina. Patates a la riojana.
Segon plat: Cuixes de pollastre amb taronja amb puré de patata. Bullit de verdures amb ou bullit.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-