• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Divendres, 28 febrer 12:00
    Fi: Divendres, 28 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de bacallà. Ciurons ofegats amb verdures.

    Segon plat: Indiot teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures teriyaki amb patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Búrgul amb verdures. Albergínies farcides de carn. Bacallà amb pebres.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de colflori i formatge de cabra (sense nata). Espàrecs amb maionesa i tonyina.

    Segon plat: Frit mallorquí. Filet de lluç arrebossat amb salsa tàrtara i ensalada. Xampinyons farcits de verdura i gratinats amb formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de poma amb ametlla.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada mixta. Ous remenats amb bolets i xampinyons. Ensalada variada amb fruita seca.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada i puré de patata. Bledes bullides amb ou o sense i amb patata. Albergínies farcides de carn i verdures amb quinoa i ensalada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita fresca i fruita seca.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Llom amb pebre bo amb arròs bullit. Espinacs gratinats amb base de patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb sobrassada. Escudella fresca.

    Segon plat: Sardines a la planxa amb trempó. Lasanya de verdures.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.