• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dijous, 27 febrer 12:00
    Fi: Dijous, 27 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb salsa mediterrània.

    Segon plat: Peix fresc amb verdures. Conill amb tomàtiga i patata fregida. Verdures gratinades.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Crema de carabassó.

    Segon plat: Truita de verdures. Llom de porc a la caçadora. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de cuscús.

    Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb col llombarda i mantega. Filet de serrà al forn amb patata i ceba. Pebres farcits de verdura i formatge de cabra.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de mousse de maduixa.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok d’espaguetis amb verdura i pollastre a la planxa. Cuinat de ciurons amb espinacs i bacallà. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga casolana amb verdures i arròs integral. Mussola a la planxa amb minestra de verdures. Cols de Brussel·les amb romanescu al forn.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb bacallà. Macarrons integrals amb samfaina. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Mussola a la planxa amb minestra de verdures. Pit de pollastre amb ensalada. Mongetes verdes amb seitan i arròs integral.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Sopa de pollastre amb picada d’ou. Ensalada de cuscús amb albercoc, avellanes i formatge feta. Patates al forn amb espinacs i formatge.

    Segon plat: Llengua amb tàperes i patates fregides. Filet de perca a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.