Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 27 febrer 12:00
Fi: Dijous, 27 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb salsa mediterrània.
Segon plat: Peix fresc amb verdures. Conill amb tomàtiga i patata fregida. Verdures gratinades.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Crema de carabassó.
Segon plat: Truita de verdures. Llom de porc a la caçadora. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de cuscús.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la planxa amb col llombarda i mantega. Filet de serrà al forn amb patata i ceba. Pebres farcits de verdura i formatge de cabra.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de mousse de maduixa.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok d’espaguetis amb verdura i pollastre a la planxa. Cuinat de ciurons amb espinacs i bacallà. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Pilotes de carn amb salsa de tomàtiga casolana amb verdures i arròs integral. Mussola a la planxa amb minestra de verdures. Cols de Brussel·les amb romanescu al forn.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de ciurons amb bacallà. Macarrons integrals amb samfaina. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Mussola a la planxa amb minestra de verdures. Pit de pollastre amb ensalada. Mongetes verdes amb seitan i arròs integral.
Son Lledó
Primer plat: Sopa de pollastre amb picada d’ou. Ensalada de cuscús amb albercoc, avellanes i formatge feta. Patates al forn amb espinacs i formatge.
Segon plat: Llengua amb tàperes i patates fregides. Filet de perca a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-