• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 26 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 26 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb arròs integral. Verdures i tofu a la planxa amb rocafort amb arròs integral.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Crema de llegums.

    Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Pollastre amb allada amb patates fregides. Salmó a la planxa amb patates bullides.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fava parada. Macarrons amb verdures i fongs. Mongetes verdes saltades amb embotit.

    Segon plat: Garró amb patata Deluxe. Hamburguesa vegetariana amb ensalada. Aguiat de llissa amb patates i pèsols.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de marbre.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopes mallorquines. Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs bullit. Calamars a l’andalusa casolans amb ensalada. Verdures saltades amb tofu i seitan amb blat negre.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis amb bolonyesa de carn. Crema de xampinyons. Ensalada de tonyina i hortalisses.

    Segon plat: Tall rodó de llom amb cuscús. Bacallà amb allioli amb base de patata. Mussaca de verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga (sense nata). Arròs amb verdures.

    Segon plat: Raoles de peix amb ensalada. Costella baixa amb mel i patata Deluxe.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.