Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 26 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 26 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb arròs integral. Verdures i tofu a la planxa amb rocafort amb arròs integral.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Crema de llegums.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Pollastre amb allada amb patates fregides. Salmó a la planxa amb patates bullides.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fava parada. Macarrons amb verdures i fongs. Mongetes verdes saltades amb embotit.
Segon plat: Garró amb patata Deluxe. Hamburguesa vegetariana amb ensalada. Aguiat de llissa amb patates i pèsols.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de marbre.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopes mallorquines. Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs bullit. Calamars a l’andalusa casolans amb ensalada. Verdures saltades amb tofu i seitan amb blat negre.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis amb bolonyesa de carn. Crema de xampinyons. Ensalada de tonyina i hortalisses.
Segon plat: Tall rodó de llom amb cuscús. Bacallà amb allioli amb base de patata. Mussaca de verdures.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga (sense nata). Arròs amb verdures.
Segon plat: Raoles de peix amb ensalada. Costella baixa amb mel i patata Deluxe.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-