• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 24 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Greixera de verdures. Sopa minestrone amb mongetes vermelles.

    Segon plat: Frit de verdures i tofu. Calamar a l’andalusa amb patates fregides.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta vegana. Ciurons estofats.

    Segon plat: Verdura saltada a l’estil xinès. Calamar a la planxa amb ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Sopa juliana. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb patata bullida. Mussola a la planxa amb ensalada. Pastís de patata i esclata-sangs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb melicotó.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga. Llenties estofades. Sopa de verdures amb fideus.

    Segon plat: Mussaca de verdures. Lluç a la gallega. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo amb arròs bullit.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa o sense. Ensalada Cèsar. Crema de carabassó.

    Segon plat: Garró al forn amb arròs i verdures. Emperador a la planxa amb ensalada. Rotlles de primavera amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Trinxat de carabassó.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bord i puré de patata. Truita de patata amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.