Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 24 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 24 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Greixera de verdures. Sopa minestrone amb mongetes vermelles.
Segon plat: Frit de verdures i tofu. Calamar a l’andalusa amb patates fregides.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta vegana. Ciurons estofats.
Segon plat: Verdura saltada a l’estil xinès. Calamar a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs Stroganoff amb pollastre. Sopa juliana. Ensalada de llenties.
Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb patata bullida. Mussola a la planxa amb ensalada. Pastís de patata i esclata-sangs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb melicotó.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Raviolis de carn amb salsa de tomàtiga. Llenties estofades. Sopa de verdures amb fideus.
Segon plat: Mussaca de verdures. Lluç a la gallega. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo amb arròs bullit.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana amb ou a la planxa o sense. Ensalada Cèsar. Crema de carabassó.
Segon plat: Garró al forn amb arròs i verdures. Emperador a la planxa amb ensalada. Rotlles de primavera amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Arròs amb samfaina. Trinxat de carabassó.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bord i puré de patata. Truita de patata amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-