Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 21 febrer 12:00
Fi: Divendres, 21 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Risotto de xampinyons. Guisat de carabassa i ciurons.
Segon plat: Costellada rostida amb verdura i patates fregides. Pizza de verdures.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Cuinat de ciurons. Pasta vegana.
Segon plat: Ensalada verda amb xampinyons i nous. Conill amb ceba. Bacallà a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de porros (sense nata). Ensalada alemanya.
Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Carabassons farcits de tonyina amb patata al forn. Minestra de verdures amb ou bullit.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs de marisc amb brou. Crema de xampinyons. Ensalada d’api i poma.
Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Verdures saltades. Costella de porc al forn amb patata al forn. Broquetes de verdures amb cuscús.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Frit de fruita seca amb seitan. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada i patata.
Son Lledó
Primer plat: Cuscús de xot. Ensalada amb formatge rocafort i nous.
Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Sípia a la mallorquina amb patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-