• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 21 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de xampinyons. Guisat de carabassa i ciurons. 

    Segon plat: Costellada rostida amb verdura i patates fregides. Pizza de verdures.


    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Cuinat de ciurons. Pasta vegana.

    Segon plat: Ensalada verda amb xampinyons i nous. Conill amb ceba. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de porros (sense nata). Ensalada alemanya.

    Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Carabassons farcits de tonyina amb patata al forn. Minestra de verdures amb ou bullit.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs de marisc amb brou. Crema de xampinyons. Ensalada d’api i poma.

    Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Verdures saltades. Costella de porc al forn amb patata al forn. Broquetes de verdures amb cuscús.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Frit de fruita seca amb seitan. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada i patata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuscús de xot. Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Sípia a la mallorquina amb patates fregides.

    Postres:  Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.