Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 20 febrer 12:00
Fi: Dijous, 20 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Crema de llegums. Tallarines amb pollastre.
Segon plat: Conill amb verdures amb patata al forn. Peix fresc a la planxa amb verdures. Minestra de verdures amb ou dur.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis integrals amb pesto. Crema de porros.
Segon plat: Verdures saltades amb tofu. Costellada a la barbacoa. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats amb bacallà. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon. Tallarines a la carbonara.
Segon plat: Llengua amb tàperes. Emperador a la planxa amb ensalada. Ous remenats amb xampinyons.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de llimona.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de tallarines. Ensalada d’escarola. Crema de porros i pastanaga amb trossos de tofu a la planxa.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates fregides. Gallineta amb llimona amb patata bullida i xampinyons. Carabassons farcits de verdura amb arròs integral.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Crema de carabassa. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Galtes en la salsa amb cuscús. Bacallà a la gallega. Truita de patata amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Pasta a la Norma. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Pastís de carn amb puré de patata. Llenguado a la planxa amb wok de verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-