Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 17 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 17 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Cuinat de mongetes. Bròquil gratinat.
Segon plat: Púding de verdures amb ensalada. Truita de patates amb ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Lasanya de verdures.
Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre a la pagesa. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de carabassó amb cuixot salat. Endívies amb rocafort i nous.
Segon plat: Frit de sípia. Tonyina a la planxa amb pastanaga i patata bullida. Carabassa al forn amb pesto.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de carabassons i tonyina. Llenties saltades amb xampinyons i porro. Ensalada tropical.
Segon plat: Frit de xot. Pica-pica de calamar. Verdures saltades amb tofu i patata al forn.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Cuinat de llenties amb xoriço i carn. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Bolets i xampinyons saltats. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata. Mújol amb pebres i salsa de tomàtiga amb patata panadera.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Llenties.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la pepitòria amb patata bullida. Truita de patata amb bacallà, pebres verds i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-