• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 14 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Crema de llegums. Arròs melós de calamar.

    Segon plat: Indiot amb curri amb patata bullida. Verdures amb curri amb ou bullit.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat:Ensalada de poma. Arròs negre. Crema de llegums i verdures.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i pèsols. Pit d’indiot amb verdures i patates fregides casolanes. Pilotes de verdures i quinoa amb salsa de tomàtiga casolana.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs brut. Crema de porros.

    Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre amb allada. Lluç arrebossat i ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de quinoa amb verdures (veg.). Ensalada mixta.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb verdura al forn. Mussola al forn amb ceba confitada. Carabassons farcits de verdura amb patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de fruita seca.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata i pèsols. Llom amb pebre bo amb arròs. Espinacs gratinats amb base de cuscús.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de quinoa (veg.). Ciurons cuinats.

    Segon plat: Stroganoff de vedella amb arròs basmati. Emperador a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.