Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 14 febrer 12:00
Fi: Divendres, 14 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Crema de llegums. Arròs melós de calamar.
Segon plat: Indiot amb curri amb patata bullida. Verdures amb curri amb ou bullit.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat:Ensalada de poma. Arròs negre. Crema de llegums i verdures.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i pèsols. Pit d’indiot amb verdures i patates fregides casolanes. Pilotes de verdures i quinoa amb salsa de tomàtiga casolana.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs brut. Crema de porros.
Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre amb allada. Lluç arrebossat i ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa de quinoa amb verdures (veg.). Ensalada mixta.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb verdura al forn. Mussola al forn amb ceba confitada. Carabassons farcits de verdura amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata i pèsols. Llom amb pebre bo amb arròs. Espinacs gratinats amb base de cuscús.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de quinoa (veg.). Ciurons cuinats.
Segon plat: Stroganoff de vedella amb arròs basmati. Emperador a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-