Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 13 febrer 12:00
Fi: Dijous, 13 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Mongetes blanques amb carabassa. Canelons de carn.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates fregides. Peix fresc a la planxa amb verdures. Escabetx de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ensalada fantasia. Tallarines a la puttanesca. Crema de porros.
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb cuscús i verdures. Bròcoli i bledes gratinats amb patata bullida. Calamar a la planxa amb ensalada variada i espàrecs.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Cuinat de llenties. Macarrons a la bolonyesa.
Segon plat: Canelons d’espinacs. Peix fresc torrat i ensalada. Frit de llom.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb lluç. Pasta amb marisc. Ensalada d’espinacs, cogombre, tomàtiga i formatge de cabra.
Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada i patates. Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de músic.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Macarrons integrals amb salsa napolitana. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Garró al forn en la salsa amb arròs. Palaia al forn amb ensalada i patata. Truita de verdures amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Fideus de caseta. Carabassa al forn amb nous, cirerols i formatge de cabra.
Segon plat:Ous amb carxofes. Salsitxes de pollastre amb mongetes blanques saltades.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-