Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 12 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 12 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom amb verdures saltades. Ous remenats amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs brut. Wok de ciurons amb verdures i tofu a la planxa. Ensalada de cuixot salat, nous i panses.
Segon plat: Galtes de porc amb salsa de verdura i puré de patata. Lluç obert i cuit pel dors amb minestra de verdures. Espinacs gratinats amb panses i nous i seitan.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdura. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Wok de tallarines amb verdura. Llom de porc Stroganoff i arròs. Salmó torrat.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs amb samfaina. Crema de pastanaga i formatge tendre. Ensalada de sípia.
Segon plat: Fricandó de vedella i bolets amb puré de patata. Sardines al forn amb tomàtiga al forn. Frit de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pera.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de verdures. Ensalada de pasta.
Segon plat: Aletes de pollastre fregides amb ensalada. Bacallà amb allioli amb patata panadera. Cuscús de ciurons amb verdures.
Son Lledó
Primer plat: Paella de bacallà. Crema de verdures.
Segon plat: Pilotes sueques amb salsa i puré de patata. Filet de tilàpia a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-