• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 11 febrer 12:00
    Fi: Dimarts, 11 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Wok de pollastre amb tallarines.

    Segon plat: Pilotes, de llenties o de carn, a la jardinera amb patata fregida. Peix fresc a la planxa amb verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de verdures amb alfabeguera. Espaguetis amb salsa bolonyesa de carn. Mongetes blanques saltades amb verdura.

    Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Tomàtigues farcides amb xampinyons saltats amb quinoa. Salmó al forn amb patata panadera i verdures.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Crema de verdura.

    Segon plat: Truita de verdura i ensalada. Peix fresc torrat i patata bullida. Pollastre amb ceba i patates.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Wok de fideus d’arròs amb verdures. Fideus de veremar. Ensalada amb fruita seca, poma i mel.

    Segon plat: Hamburgueses de pollastre amb xampinyons i ceba. Rap a la papillota. Ous remenats amb tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis amb salsa bolonyesa de carn. Cuinat de mongetes blanques amb verdures. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patata. Tallada de lluç al forn amb verdures. Hamburguesa de verdures amb ensalada i arròs.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pancuit. Pasta amb esclata-sangs.

    Segon plat: Pollastre al forn amb verdures i patates de luxe. Raoles de carabassó i formatge amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.