• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 10 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada teba de patata. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Truita d’espinacs amb ensalada. Salmó a la planxa amb verdures saltades.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de carabassa i pastanaga ecològica. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Tombet amb llom a la planxa o sense. Verat a la planxa amb ensalada i patata bullida. Cols de Brussel·les, romanesco i colflori amb puré de ciurons.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de llegum. Quinoa amb verdura saltada.

    Segon plat: Hamburguesa d’espinacs i patates. Sípia amb salsa i patata bullida.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties. Pasta amb quatre formatges (veg.). Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa o sense.

    Segon plat: Pit de pollastre arrebossat amb ensalada. Filet de lluç a la planxa amb trempó. Cassola de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs de peix. Crema d’espinacs. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata fregida. Tallada de salmó a la planxa amb minestra de verdures. Pilotes de verdures amb salsa de tomàtiga i arròs bullit.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Llom a la planxa amb patata bullida. Bacallà gratinat amb allioli amb patata al forn i pebres.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.