Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 10 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 10 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada teba de patata. Ensalada de llenties.
Segon plat: Truita d’espinacs amb ensalada. Salmó a la planxa amb verdures saltades.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de carabassa i pastanaga ecològica. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Tombet amb llom a la planxa o sense. Verat a la planxa amb ensalada i patata bullida. Cols de Brussel·les, romanesco i colflori amb puré de ciurons.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de llegum. Quinoa amb verdura saltada.
Segon plat: Hamburguesa d’espinacs i patates. Sípia amb salsa i patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties. Pasta amb quatre formatges (veg.). Ensalada de cranc i gambes amb salsa rosa o sense.
Segon plat: Pit de pollastre arrebossat amb ensalada. Filet de lluç a la planxa amb trempó. Cassola de verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs de peix. Crema d’espinacs. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patata fregida. Tallada de salmó a la planxa amb minestra de verdures. Pilotes de verdures amb salsa de tomàtiga i arròs bullit.
Son Lledó
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Llom a la planxa amb patata bullida. Bacallà gratinat amb allioli amb patata al forn i pebres.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-