Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 07 febrer 12:00
Fi: Divendres, 07 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós d’indiot. Arròs melós de verdures.
Segon plat: Quiche de verdures amb ensalada i patata fregida. Hamburguesa alemanya amb formatge de cabra i patata fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Sopes. Llenties estofades veganes.
Segon plat: Espinacs amb crema. Llom amb col. Lasanya de tonyina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo de remolatxa. Ous farcits vegetarians.
Segon plat: Guàtleres a la planxa amb pebres torrats. Filet de serrà al forn a la mallorquina. Verdures gratinades.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de poma amb crema.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada de verdures. Xampinyons amb cuixot salat. Cuinat de mongetes vermelles.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Truita de patata amb tallades de tomàtiga. Pit de pollastre a la planxa amb arròs integral i verdures.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Peix fresc del dia amb verdures. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada. Espinacs gratinats amb base d’arròs integral.
Son Lledó
Primer plat: Arròs brut. Ensalada de llegums.
Segon plat: Frit de marisc. Hamburguesa casolana amb ceba caramel·litzada i patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-