Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 06 febrer 12:00
Fi: Dijous, 06 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Cuinat de mongetes blanques.
Segon plat: Peix fresc amb verdures i patata fregida. Fajitas gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patata fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis a la puttanesca. Ensalada teba de mongetes blanques.
Segon plat: Frit de tofu. Costellada de porc al forn. Peix fresc a la planxa. Ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fesols cuinats amb costella baixa.. Pasta amb pesto. Tomàtigues farcides de cuscús i verdures.
Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Calamarins amb tinta i arròs integral. Samfaina de verdures amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de coco.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de verdures. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada niçarda.
Segon plat: Verdures amb espècies. Pilotes de quinoa amb moniato o patata al forn. Sípia estofada amb patata.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço. Crema de bròcoli. Arròs a la cubana.
Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada i patates. Salmó al forn amb verdures. Carxofes saltades amb tofu i arròs.
Son Lledó
Primer plat: Fideus secs amb carn. Ensalada russa.
Segon plat: Escaldums de pollastre. Fajitas de verdures amb formatge feta.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-