• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 06 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Cuinat de mongetes blanques.

    Segon plat: Peix fresc amb verdures i patata fregida. Fajitas gregues de pollastre o de verdures amb ensalada i patata fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis a la puttanesca. Ensalada teba de mongetes blanques. 

    Segon plat: Frit de tofu. Costellada de porc al forn. Peix fresc a la planxa. Ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fesols cuinats amb costella baixa.. Pasta amb pesto. Tomàtigues farcides de cuscús i verdures.

    Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Calamarins amb tinta i arròs integral. Samfaina de verdures amb ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de coco.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de verdures. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada niçarda.

    Segon plat: Verdures amb espècies. Pilotes de quinoa amb moniato o patata al forn. Sípia estofada amb patata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço. Crema de bròcoli. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Llom a la planxa amb ensalada i patates. Salmó al forn amb verdures. Carxofes saltades amb tofu i arròs.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideus secs amb carn. Ensalada russa.

    Segon plat: Escaldums de pollastre. Fajitas de verdures amb formatge feta.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.