• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 05 febrer 12:00
    Fi: Dimecres, 05 febrer 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdures. Lluç al forn amb patates.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb ceba cruixent i patata bullida. Estofat d’indiot. Patates farcides d’espinacs i ametlla.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de pollastre amb fideus. Canelons de carn. Ensalada variada. 

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb ensalada i patates fregides. Pastís de peix amb salsa de marisc i patata. Bledes saltades amb ametlles.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdures. Canelons de carn. Ensalada de fruita fresca.

    Segon plat: Costella al forn amb patata al forn i ensalada. Bacallà a la mallorquina. Truita de patata amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Crema de carabassó.

    Segon plat: Guàtleres a la planxa amb ensalada. Aguiat de rap.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.