Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 05 febrer 12:00
Fi: Dimecres, 05 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom amb verdures i patates fregides. Hamburguesa de llegums amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de mozzarella i tomàtiga.
Segon plat: Pilotes amb salsa. Pastís de verdures. Lluç al forn amb patates.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Filet d’orada a la planxa amb ceba cruixent i patata bullida. Estofat d’indiot. Patates farcides d’espinacs i ametlla.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de formatge amb confitura.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de pollastre amb fideus. Canelons de carn. Ensalada variada.
Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb ensalada i patates fregides. Pastís de peix amb salsa de marisc i patata. Bledes saltades amb ametlles.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdures. Canelons de carn. Ensalada de fruita fresca.
Segon plat: Costella al forn amb patata al forn i ensalada. Bacallà a la mallorquina. Truita de patata amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Paella mixta. Crema de carabassó.
Segon plat: Guàtleres a la planxa amb ensalada. Aguiat de rap.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-