• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 04 February
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Crema de verdures. Arròs a la cubana amb ou a la planxa.

    Segon plat: Peix fresc a la planxa amb verdures. Croquetes de pollastre o espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de carabassó. Arròs a la cubana amb ou fregit.

    Segon plat: Albergínies gratinades amb parmesà. Pollastre al forn amb verdures. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats de pagès. Lasanya d’espinacs (vegetariana). Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.

    Segon plat: Vedella amb ceba i puré de patata. Bullit de rap. Col farcida d’ensalada russa.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca d’albercoc.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Mongetes verdes saltades amb tomàtiga amb ou o sense. Llenties estofades amb verdura. Lasanya de macarrons.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Aletes de pollastre fregides amb arròs saltat amb xampinyons. Pilotes de ciurons, tofu i verdures amb patata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Aguiat de ciurons i verdures. Arròs brut. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb verdures i patata. Lluç a la planxa amb minestra de verdures. Mussaca de verdures.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ous remenats amb tomàtiga. Fava parada.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb salsa espanyola i patates fregides. Tonyina a la planxa amb verdures saltades.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.