Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 04 febrer 12:00
Fi: Dimarts, 04 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Crema de verdures. Arròs a la cubana amb ou a la planxa.
Segon plat: Peix fresc a la planxa amb verdures. Croquetes de pollastre o espinacs amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de carabassó. Arròs a la cubana amb ou fregit.
Segon plat: Albergínies gratinades amb parmesà. Pollastre al forn amb verdures. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats de pagès. Lasanya d’espinacs (vegetariana). Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.
Segon plat: Vedella amb ceba i puré de patata. Bullit de rap. Col farcida d’ensalada russa.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca d’albercoc.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Mongetes verdes saltades amb tomàtiga amb ou o sense. Llenties estofades amb verdura. Lasanya de macarrons.
Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Aletes de pollastre fregides amb arròs saltat amb xampinyons. Pilotes de ciurons, tofu i verdures amb patata.
Ramon Llull
Primer plat: Aguiat de ciurons i verdures. Arròs brut. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb verdures i patata. Lluç a la planxa amb minestra de verdures. Mussaca de verdures.
Son Lledó
Primer plat: Ous remenats amb tomàtiga. Fava parada.
Segon plat: Tall rodó de porc amb salsa espanyola i patates fregides. Tonyina a la planxa amb verdures saltades.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-