Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 03 febrer 12:00
Fi: Dilluns, 03 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideus d’arròs saltats amb verdura. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Bacallà al forn amb verdures. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Cigrons cuinats vegans. Wok de verdura amb fideus d’arròs.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Calamar a la planxa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Aguiat de sípia amb faves i sobrassada. Pasta a la bolonyesa. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Pollastre amb prunes, albercocs i arròs. Salmó a la planxa amb minestra. Verdura bullida amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de dues xocolates.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de tallarines. Ensalada de formatge fresc. Estofat de pollastre.
Segon plat: Garró en la salsa amb patata al forn. Hamburguesa de verdures i tofu amb arròs bullit. Gallineta amb all i llimona i patata panadera.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Galtots amb salsa i arròs. Calamar a la planxa amb ensalada. Mongetes verdes saltades amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb pesto i colflori. Ensalada de formatge de cabra amb mel.
Segon plat: Conill amb ceba i patata al forn. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-