• Projecció de la pel·lícula: «Una mañana fría»

  • Inici: Dimecres, 05 febrer 11:00
    Fi: Dimecres, 05 febrer 13:00
  • Ibiza, Espanya
  • El dia 5 de febrer, a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera, a les 11 hores i, com a seu col·laboradora amb el IV Festival Internacional de Cinema Independent d’Eivissa Eivissa Cinema Fest, es projectarà la pel·lícula Una mañana fría. Comptarem amb la presència de la directora Raquel Troyano i, després de la projecció, els assistents podran participar en un col·loqui amb ella.

    Aquest film té un especial interès sanitari i social, molt indicat per als estudiants d'Infermeria, per la qual cosa estau especialment convidats a assistir-hi.

    Una mañana fría dona veu a les famílies i víctimes de sinistres viaris a partir de vivències personals. Mostra de primera mà els traumes viscuts i els processos per superar-los, amb la qual cosa potencia la conscienciació i sensibilització davant aquests casos.

    Arreu del món es moren cada any 1.200.000 persones en sinistres viaris. A Espanya, l'any 2018 hi va haver 1.072 accidents mortals a vies interurbanes, en els quals es moriren 1.180 persones i 4.515 quedaren ferides hospitalitzades.

    Aquesta activitat és gratuïta.

     

    Vegeu-ne el tràiler