• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 31 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de bacallà. Ciurons ofegats amb verdures.

    Segon plat: Indiot teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures teriyaki amb patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tabule marroquí. Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Búrgul amb verdures. Albergínies farcides de carn. Bacallà amb pebres.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Crema de verdures. Entremesos.

    Segon plat: Rotlles de pollastre farcits de cuixot dolç i formatge al forn. Bacallà fregit amb minestra. Tombet amb ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb fruita seca.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Puré de llegums i verdures. Ensalada variada.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana amb patates fregides. Llom a la planxa amb salsa amb pebre bo amb arròs bullit i pèsols.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada i minestra. Bistec de vedella a la planxa amb patata fregida i ensalada. Truita d’espinacs amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Crema de porros.

    Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs. Mussola a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.