Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 31 gener 12:00
Fi: Divendres, 31 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de bacallà. Ciurons ofegats amb verdures.
Segon plat: Indiot teriyaki amb patata al forn. Ou i verdures teriyaki amb patata al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabule marroquí. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Búrgul amb verdures. Albergínies farcides de carn. Bacallà amb pebres.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Crema de verdures. Entremesos.
Segon plat: Rotlles de pollastre farcits de cuixot dolç i formatge al forn. Bacallà fregit amb minestra. Tombet amb ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb fruita seca.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Puré de llegums i verdures. Ensalada variada.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana amb patates fregides. Llom a la planxa amb salsa amb pebre bo amb arròs bullit i pèsols.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada verda. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada i minestra. Bistec de vedella a la planxa amb patata fregida i ensalada. Truita d’espinacs amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Arròs amb samfaina. Crema de porros.
Segon plat: Ous gratinats al forn amb espinacs. Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-