Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 30 gener 12:00
Fi: Dijous, 30 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb salsa mediterrània.
Segon plat: Peix fresc a la planxa amb verdures. Conill amb tomàtiga i patata fregida. Verdures gratinades.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Crema de carabassó.
Segon plat: Truita de verdures. Llom de porc a la caçadora. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Lasanya de carn. Patates a la riojana. Ensalada amb formatge provolone.
Segon plat: Llom amb salsa de pebre bo i patata al forn. Caldeirada de rajada. Carabassa al forn amb fruita seca, pera i parmesà.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Cuinat de ciurons, espinacs i bacallà. Ensalada de fruita fresca i fruita seca sense gluten.
Segon plat: Sípia estofada amb patates bullides. Arròs integral amb bròcoli i carabassa. Estofat de porc amb cuscús.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb salsa napolitana. Crema de pastanaga. Ensalada de fruita fresca.
Segon plat: Pollastre amb cervesa amb verdures al forn. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patata panadera. Hamburguesa de verdures amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Pasta integral amb salsa de tomàtiga i tonyina. Ciurons cuinats amb espinacs
Segon plat: Bacallà a la biscaïna amb patata al forn. Frit de verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-