• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 30 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb salsa mediterrània.

    Segon plat: Peix fresc a la planxa amb verdures. Conill amb tomàtiga i patata fregida. Verdures gratinades.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Wok de verdures amb tallarines. Crema de carabassó.

    Segon plat: Truita de verdures. Llom de porc a la caçadora. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya de carn. Patates a la riojana. Ensalada amb formatge provolone.

    Segon plat: Llom amb salsa de pebre bo i patata al forn. Caldeirada de rajada. Carabassa al forn amb fruita seca, pera i parmesà.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Cuinat de ciurons, espinacs i bacallà. Ensalada de fruita fresca i fruita seca sense gluten.

    Segon plat: Sípia estofada amb patates bullides. Arròs integral amb bròcoli i carabassa. Estofat de porc amb cuscús.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb salsa napolitana. Crema de pastanaga. Ensalada de fruita fresca.

    Segon plat: Pollastre amb cervesa amb verdures al forn. Bacallà amb pebres i salsa de tomàtiga i patata panadera. Hamburguesa de verdures amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta integral amb salsa de tomàtiga i tonyina. Ciurons cuinats amb espinacs

    Segon plat: Bacallà a la biscaïna amb patata al forn. Frit de verdures.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.