Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 29 gener 12:00
Fi: Dimecres, 29 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada d’indiot. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb arròs integral. Verdures i tofu a la planxa amb rocafort amb arròs integral.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Crema de llegums.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Pollastre amb allada amb patates fregides. Salmó a la planxa amb patates bullides.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pancuit. Pasta amb nata i esclata-sangs. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates. Filet de lluç a la planxa amb patates i ensalada. Albergínies farcides d’arròs amb verdures.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pastanaga.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de carabassa amb curri. Raviolis de carn de vedella i pollastre. Crema de xampinyons.
Segon plat: Pollastre al forn amb pinya i mel, arròs bullit i xampinyons. Lluç a la basca amb patates bullides. Verdures saltades.
Ramon Llull
Primer plat: Sopa de verdures amb fideus. Escudella fresca. Caragols de pasta amb salmó i gambes.
Segon plat: Tall rodó de llom al forn amb llacets de pasta i xampinyons. Estofat de calamar amb ceba i arròs integral bullit. Tomàtigues farcides de verdures amb ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Arròs negre. Crema de verdures
Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Fetge de vedella a la planxa amb arròs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-