Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 28 gener 12:00
Fi: Dimarts, 28 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Crema de verdures. Arròs a la milanesa.
Segon plat: Peix fresc a la planxa amb verdures. Pollastre, verdures i patates al forn. Verdures, tofu i patates al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis amb marisc. Crema de verdures.
Segon plat: Mongetes tendres amb salsa de tomàtiga. Costellada al forn. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs. Ensalada reial. Arròs amb verdures.
Segon plat: Conill amb ceba. Llenguado a la meunière amb ensalada. Patates farcides de verdura i formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de pinya i formatge.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons integrals amb salsa de tomàtiga casolana i verdures. Ensalada grega. Llenties saltades amb xampinyons.
Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Bacallà amb allioli casolà amb patata panadera. Carxofes bullides amb quinoa.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de peix. Crema de carabassa. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Garró en la salsa amb arròs bullit. Gallineta amb salsa de xampinyons i patata panadera. Cuscús de ciurons i verdura.
Son Lledó
Primer plat: Llenties amb costella baixa i xoriç. Ensalada amb formatge feta, bacó i magrana.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-