• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 28 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Crema de verdures. Arròs a la milanesa.

    Segon plat: Peix fresc a la planxa amb verdures. Pollastre, verdures i patates al forn. Verdures, tofu i patates al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis amb marisc. Crema de verdures.

    Segon plat: Mongetes tendres amb salsa de tomàtiga. Costellada al forn. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs. Ensalada reial. Arròs amb verdures.

    Segon plat: Conill amb ceba. Llenguado a la meunière amb ensalada. Patates farcides de verdura i formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de pinya i formatge.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons integrals amb salsa de tomàtiga casolana i verdures. Ensalada grega. Llenties saltades amb xampinyons.

    Segon plat: Albergínies farcides de verdures. Bacallà amb allioli casolà amb patata panadera. Carxofes bullides amb quinoa.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de peix. Crema de carabassa. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Garró en la salsa amb arròs bullit. Gallineta amb salsa de xampinyons i patata panadera. Cuscús de ciurons i verdura.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Llenties amb costella baixa i xoriç. Ensalada amb formatge feta, bacó i magrana.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.