Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 24 gener 12:00
Fi: Divendres, 24 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Cuinat de ciurons. Pasta vegana.
Segon plat: Ensalada verda amb xampinyons i nous. Conill amb ceba. Bacallà a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada russa.
Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb ensalada. Llucet fregit amb patata bullida i allioli. Xampinyons farcits de tomàtiga, formatge feta i menta i gratinats amb formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de llimona.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de pastanaga. Fideuada de marisc. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Verdures saltades. Pollastre amb taronja amb puré de patata, carabassa i moniato i arròs saltat.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada amb fruita seca. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb minestra. Llom a la planxa amb ensalada. Espinacs gratinats amb base d’arròs.
Son Lledó
Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn.
Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Verat a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-