• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 24 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Cuinat de ciurons. Pasta vegana.

    Segon plat: Ensalada verda amb xampinyons i nous. Conill amb ceba. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada russa.

    Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb ensalada. Llucet fregit amb patata bullida i allioli. Xampinyons farcits de tomàtiga, formatge feta i menta i gratinats amb formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de llimona.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de pastanaga. Fideuada de marisc. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures. Verdures saltades. Pollastre amb taronja amb puré de patata, carabassa i moniato i arròs saltat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada amb fruita seca. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb minestra. Llom a la planxa amb ensalada. Espinacs gratinats amb base d’arròs.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Verat a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.