• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 22 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Colflori gratinada. Llom de porc al forn. Lluç a la romana amb patata bullida.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mussaca. Crema de colflori i formatge de cabra (sense nata). Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.

    Segon plat: Secret de porc a la planxa amb ensalada i patates. Sípia a la mallorquina amb arròs integral. Truita de patata amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de fruites amb llet condensada.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de ciurons i verdures. Ensalada de canonges.

    Segon plat: Carabassons farcits. Pilotes de carn casolanes amb salsa de tomàtiga i patata. Mussola amb salsa marinera, patata i pastanaga.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Crema de porros. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada variada.

    Segon plat: Conill amb ceba amb cuscús. Bacallà amb allioli amb base de patata. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de verdures. Salmorejo cordovès.

    Segon plat: Llom a la planxa amb patata al forn. Rajada amb pebres vermells i patata panadera.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.