Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 21 gener 12:00
Fi: Dimarts, 21 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Lasanya de verdures.
Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre a la pagesa. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs amb samfaina. Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Ensalada amb formatge fresc i confitura de codony.
Segon plat: Costella baixa amb mel i puré de patata. Filet d’anfós a la planxa amb patata bullida i pastanaga. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb figues seques.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de carabassa. Espaguetis a la bolonyesa. Ensalada variada.
Segon plat: Frit mallorquí. Arròs integral amb ametlles. Verat al forn amb patata panadera.
Ramon Llull
Primer plat: Tallarines saltades amb verdures. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Galtes amb salsa amb arròs. Salmó al forn amb verdures. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i patata bullida.
Son Lledó
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Ciurons amb trempó.
Segon plat: Truita de patata amb ensalada. Llenguado a la planxa amb puré de patata i pastanaga.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-