• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 21 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre a la pagesa. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Ensalada amb formatge fresc i confitura de codony.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i puré de patata. Filet d’anfós a la planxa amb patata bullida i pastanaga. Ous amb salsa de tomàtiga i grells.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca amb figues seques.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de carabassa. Espaguetis a la bolonyesa. Ensalada variada.

    Segon plat: Frit mallorquí. Arròs integral amb ametlles. Verat al forn amb patata panadera.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines saltades amb verdures. Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Galtes amb salsa amb arròs. Salmó al forn amb verdures. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i patata bullida.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Ciurons amb trempó.

    Segon plat: Truita de patata amb ensalada. Llenguado a la planxa amb puré de patata i pastanaga.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.