Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 17 gener 12:00
Fi: Divendres, 17 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs brouós amb pollastre i verdura. Crema de verdura i llegum. Remenat d’espàrrecs i alls tendres.
Segon plat: Peix del dia, minestra i ensalada. Aletes de pollastre fregides i patata rostida. Verdura de temporada amb seitan i cuscús.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs brut. Crema de porros.
Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre amb allada. Lluç arrebossat i ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo blanc. Ensalada de carxofa i anxoves.
Segon plat: Cuixa de pollastre i ensalada. Saltat de quinoa, bròquil i altres verdures. Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de formatge amb confitura.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada. Crema de llegum.
Segon plat: Peix del dia, minestra i patata bullida. Pit de pollastre torrat, ensalada i tomàtiga rostida. Espinacs gratinats amb base d’arròs.
Son Lledó
Primer plat: Escudella fresca (veg.). Ensalada reial (pernil dolç i blat de moro).
Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Emperador torrat i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-