• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 17 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs brouós amb pollastre i verdura. Crema de verdura i llegum. Remenat d’espàrrecs i alls tendres.

    Segon plat: Peix del dia, minestra i ensalada. Aletes de pollastre fregides i patata rostida. Verdura de temporada amb seitan i cuscús.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs brut. Crema de porros.

    Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre amb allada. Lluç arrebossat i ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps. Postres casolanes.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo blanc. Ensalada de carxofa i anxoves.

    Segon plat:    Cuixa de pollastre i ensalada. Saltat de quinoa, bròquil i altres verdures. Pebres del piquillo farcits de bacallà i ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada. Crema de llegum.

    Segon plat: Peix del dia, minestra i patata bullida. Pit de pollastre torrat, ensalada i tomàtiga rostida. Espinacs gratinats amb base d’arròs.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Escudella fresca (veg.). Ensalada reial (pernil dolç i blat de moro).

    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Emperador torrat i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.