• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 16 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la carbonara. Sopa de verdura. Ensalada verda.

    Segon plat: Pilotes d’arròs i seitan amb salsa de tomàtiga casolana i verdura saltada. Gallineta i patata rostides. Pitrera de pollastre torrat, ensalada i arròs saltat.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Cuinat de llenties. Macarrons a la bolonyesa.

    Segon plat: Canelons d’espinacs. Peix fresc torrat i ensalada. Frit de llom.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fava parada. Pasta amb pollastre i carabassó. Endívies gratinades amb formatge.

    Segon plat: Delícies d’ànec amb compota de poma. Aguiat de rap. Albergínies a la italiana (veg.).

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de carabassó.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de ciurons i verdura. Crema de carabassa. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Llom amb mostassa i arròs bullit i pèsols. Bacallà amb pebres, salsa de tomàtiga i patata rostida. Mussaca de verdura.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb curri, carabassó i pollastre. Ous gratinats amb espinacs.

    Segon plat: Frit de llom. Púding de verdura i puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.