Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 15 gener 12:00
Fi: Dimecres, 15 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada mixta. Cuinat de llenties. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Conill amb ceba i patata rostida. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i arròs bullit. Palaia torrada i minestra.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdura. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Wok de tallarines amb verdura. Llom de porc Stroganoff i arròs. Salmó torrat.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Sopa juliana. Ensalada mixta.
Segon plat: Escalopa i ensalada. Tonyina torrada, pèsols i patata bullits. Carabassons farcits de verdura i patata rostida.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de l’àvia.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salsa bolonyesa. Arròs de peix. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Pollastre rostit, pèsols i xampinyons. Gallineta amb salsa de xampinyons i patata. Carxofes saltades, cuscús i tofu.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada de peix. Crema de llegum.
Segon plat: Filets de serrans a la mallorquina. Ronyons amb xerès i patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-