• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 15 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada mixta. Cuinat de llenties. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Conill amb ceba i patata rostida. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i arròs bullit. Palaia torrada i minestra.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdura. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Wok de tallarines amb verdura. Llom de porc Stroganoff i arròs. Salmó torrat.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Canelons de carn. Sopa juliana. Ensalada mixta.

    Segon plat: Escalopa i ensalada. Tonyina torrada, pèsols i patata bullits. Carabassons farcits de verdura i patata rostida.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de l’àvia.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salsa bolonyesa. Arròs de peix. Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Pollastre rostit, pèsols i xampinyons. Gallineta amb salsa de xampinyons i patata. Carxofes saltades, cuscús i tofu.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada de peix. Crema de llegum.

    Segon plat: Filets de serrans a la mallorquina. Ronyons amb xerès i patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.