• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 14 gener 12:00
    Fi: Dimarts, 14 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de tallarines amb pollastre i verdura. Crema de carabassa ecològica. Amanida de tomàtiga, formatge i fruita seca.

    Segon plat: Pollastre rostit i ensalada i tomàtiga rostida. Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga casolana, puré de patata i moniato. Sardines torrades i ensalada.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Crema de verdura.

    Segon plat: Truita de verdura i ensalada. Peix fresc torrat i patata bullida. Pollastre amb ceba i patates.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Wok d’espaguetis amb verdura. Crema de pollastre i verdura. Ensalada grega amb formatge feta.

    Segon plat: Pollastre a la taronja i puré de patata. Filet de lluç torrat i patata tallada a rodanxes. Gratinat de carabassó i tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de maduixes amb nata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de llenties amb xoriço. Ensalada amb formatge tendre, nous i mel.

    Segon plat: Costelles i patata rostides. Calamars amb salsa i arròs integral bullit. Truita de verdura i ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Wok de tallarines integrals amb verdura. Patates rostides amb bacó i ceba.

    Segon plat: Estofat d’indiot. Croquetes de peix i ensalada. 

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.