Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 14 gener 12:00
Fi: Dimarts, 14 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de tallarines amb pollastre i verdura. Crema de carabassa ecològica. Amanida de tomàtiga, formatge i fruita seca.
Segon plat: Pollastre rostit i ensalada i tomàtiga rostida. Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga casolana, puré de patata i moniato. Sardines torrades i ensalada.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la carbonara. Crema de verdura.
Segon plat: Truita de verdura i ensalada. Peix fresc torrat i patata bullida. Pollastre amb ceba i patates.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Wok d’espaguetis amb verdura. Crema de pollastre i verdura. Ensalada grega amb formatge feta.
Segon plat: Pollastre a la taronja i puré de patata. Filet de lluç torrat i patata tallada a rodanxes. Gratinat de carabassó i tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de maduixes amb nata.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de llenties amb xoriço. Ensalada amb formatge tendre, nous i mel.
Segon plat: Costelles i patata rostides. Calamars amb salsa i arròs integral bullit. Truita de verdura i ensalada.
Son Lledó
Primer plat: Wok de tallarines integrals amb verdura. Patates rostides amb bacó i ceba.
Segon plat: Estofat d’indiot. Croquetes de peix i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-