• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 13 January
  • Al campus universitari, Palma
  • Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideus amb brou de pollastre i verdura. Lasanya d’espinacs. Cuinat de ciurons amb verdura.

    Segon plat: Tombet i llom torrat o sense. Salmó torrat i minestra i amanida. Mongetes verdes, seitan i arròs integral bullit.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de llegum. Quinoa amb verdura saltada.

    Segon plat: Hamburguesa d’espinacs i patates. Sípia amb salsa i patata bullida.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs a la cubana. Sopa de quinoa (veg.). Ensalada de mongeta blanca.

    Segon plat: Rajada amb pebres. Llom torrat i ensalada variada. Ous remenats amb xampinyons i espàrrecs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pera amb nous.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de pastanaga. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Braó amb la seva salsa i patata fregida. Filet de lluç rostit i verdura. Verdura saltada amb tofu i espàrrecs.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Greixera de faves. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Filet de pollastre amb salsa d’ametlla. Filet de perca torrat, patata i verdura bullides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.