Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 13 gener 12:00
Fi: Dilluns, 13 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideus amb brou de pollastre i verdura. Lasanya d’espinacs. Cuinat de ciurons amb verdura.
Segon plat: Tombet i llom torrat o sense. Salmó torrat i minestra i amanida. Mongetes verdes, seitan i arròs integral bullit.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de llegum. Quinoa amb verdura saltada.
Segon plat: Hamburguesa d’espinacs i patates. Sípia amb salsa i patata bullida.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la cubana. Sopa de quinoa (veg.). Ensalada de mongeta blanca.
Segon plat: Rajada amb pebres. Llom torrat i ensalada variada. Ous remenats amb xampinyons i espàrrecs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de pera amb nous.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de pastanaga. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Braó amb la seva salsa i patata fregida. Filet de lluç rostit i verdura. Verdura saltada amb tofu i espàrrecs.
Son Lledó
Primer plat: Greixera de faves. Arròs a la cubana.
Segon plat: Filet de pollastre amb salsa d’ametlla. Filet de perca torrat, patata i verdura bullides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
-