Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 20 desembre 12:00
Fi: Divendres, 20 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tabulemarroquí. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Búrgul amb verdura. Albergínies farcides de carn. Bacallà amb pebres.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella especial de Nadal. Entremesos nadalencs. Canelons de bròquil i brossat (formatge ricotta).
Segon plat: Frit de verdura. Cuixes de pollastre amb ceba, avellana i gamba i puré de patata. Salmó torrat amb guarnició de verdura.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de dues xocolates.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de Nadal. Saltat de bolets i xampinyons. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb amanida i patata bullida. Indiot farcit amb puré de patata. Hamburguesa de verdura i arròs bullit amb seitan.
Ramon Llull
Primer plat: Sopa de Nadal. Ensalada variada amb fruita seca. Crema de llegum.
Segon plat: Albergínies farcides de marisc i gratinades amb beixamel i formatge ratllat. Porcella rostida i patató. Truita de patata i amanida.
Son Lledó
Primer plat: Patates rostides amb bacó i ceba. Còctel de gambes.
Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Llom torrat amb patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-