Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 19 desembre 12:00
Fi: Dijous, 19 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Wok de verdura amb tallarines. Crema de carabassó.
Segon plat: Truita de verdura. Llom de porc a la caçadora. Peix fresc torrat i patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Crema de verdura. Fideus de veremar. Ensalada amb formatge brie i confitura.
Segon plat: Conill torrat i pebres i albergínia al forn. Croquetes d’espinacs i amanida. Rap a la papillota.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de taronja.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Llenties saltades amb bolets i xampinyons. Espaguetis integrals amb tonyina. Ensalada tropical.
Segon plat: Palaia al forn amb verdura i patata tallada a rodelles. Rotllets primavera i amanida. Pit de pollastre al pebre bo i arròs.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de verdura. Canelons de carn. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Redó d’indiot rostit amb puré de patata. Emperador torrat amb patata i amanida. Mongetes verdes saltades amb seitan.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (veg.). Pasta integral a la Norma.
Segon plat: Raoles de carabassó i formatge i ensalada. Pit de pollastre torrat i verdura.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-