• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 19 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Wok de verdura amb tallarines. Crema de carabassó.

    Segon plat: Truita de verdura. Llom de porc a la caçadora. Peix fresc torrat i patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Crema de verdura. Fideus de veremar. Ensalada amb formatge brie i confitura.

    Segon plat: Conill torrat i pebres i albergínia al forn. Croquetes d’espinacs i amanida. Rap a la papillota.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de taronja.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Llenties saltades amb bolets i xampinyons. Espaguetis integrals amb tonyina. Ensalada tropical.

    Segon plat: Palaia al forn amb verdura i patata tallada a rodelles. Rotllets primavera i amanida. Pit de pollastre al pebre bo i arròs.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de verdura. Canelons de carn. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Redó d’indiot rostit amb puré de patata. Emperador torrat amb patata i amanida. Mongetes verdes saltades amb seitan.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats amb verdura (veg.). Pasta integral a la Norma.

    Segon plat: Raoles de carabassó i formatge i ensalada. Pit de pollastre torrat i verdura.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.