Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 18 desembre 12:00
Fi: Dimecres, 18 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdura. Crema de llegum.
Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Pollastre amb allada i patates fregides. Salmó torrat i patates bullides.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb pesto. Fabada asturiana. Ensalada caprese.
Segon plat: Garró rostit i puré de patata. Verdura bullida amb ou. Aladrocs fregits i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura. Crema de verdura. Estofat de pollastre.
Segon plat: Pastís de peix. Indiot torrat amb ou a la planxa i patates fregides. Arròs integral saltat amb verdura.
Ramon Llull
Primer plat: Amanida de llaços de pasta . Escudella fresca. Arròs a la cubana amb o sense ou.
Segon plat: Pollastre a la cervesa i patata rostida. Cap-roig amb salsa de xampinyons i patata. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i arròs.
Son Lledó
Primer plat: Paella de bacallà. Amanida amb formatge de cabra.
Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Entrecot torrat i puré de patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-