• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 18 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdura. Crema de llegum.

    Segon plat: Ous remenats amb xampinyons. Pollastre amb allada i patates fregides. Salmó torrat i patates bullides.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb pesto. Fabada asturiana. Ensalada caprese.

    Segon plat: Garró rostit i puré de patata. Verdura bullida amb ou. Aladrocs fregits i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de ciurons amb verdura. Crema de verdura. Estofat de pollastre.

    Segon plat: Pastís de peix. Indiot torrat amb ou a la planxa i patates fregides. Arròs integral saltat amb verdura.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Amanida de llaços de pasta . Escudella fresca. Arròs a la cubana amb o sense ou.

    Segon plat: Pollastre a la cervesa i patata rostida. Cap-roig amb salsa de xampinyons i patata. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i arròs.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella de bacallà. Amanida amb formatge de cabra.

    Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Entrecot torrat i puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.