• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 17 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis amb fruits de la mar. Crema de verdura.

    Segon plat: Mongetes tendres amb salsa de tomàtiga. Costellada rostida. Peix fresc torrat i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella de bacallà. Sopa juliana. Ensalada de bacó amb crostons, mostassa i mel.

    Segon plat: Tonyina o emperador torrat i ensalada. Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous. Llom arrebossat i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pinya.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons amb bolonyesa de carn. Crema de pastanaga. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Mussaca de verdura. Calamar torrat i amanida. Carn de porc amb salsa de tomàtiga i patata fregida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopa de bullit. Arròs de peix. Crema de carabassa.

    Segon plat: Carn de bullit amb verdura i ciurons. Salmó al forn amb verdura. Verdura saltada amb tofu.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuscús de pollastre marinat i mango. Fava parada.

    Segon plat: Pilotes amb sèpia i patates. Filet d’orada torrat i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.