Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 17 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 17 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis amb fruits de la mar. Crema de verdura.
Segon plat: Mongetes tendres amb salsa de tomàtiga. Costellada rostida. Peix fresc torrat i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella de bacallà. Sopa juliana. Ensalada de bacó amb crostons, mostassa i mel.
Segon plat: Tonyina o emperador torrat i ensalada. Carabassa rostida amb formatge de cabra, cirerols i nous. Llom arrebossat i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pinya.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons amb bolonyesa de carn. Crema de pastanaga. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Mussaca de verdura. Calamar torrat i amanida. Carn de porc amb salsa de tomàtiga i patata fregida.
Ramon Llull
Primer plat: Sopa de bullit. Arròs de peix. Crema de carabassa.
Segon plat: Carn de bullit amb verdura i ciurons. Salmó al forn amb verdura. Verdura saltada amb tofu.
Son Lledó
Primer plat: Cuscús de pollastre marinat i mango. Fava parada.
Segon plat: Pilotes amb sèpia i patates. Filet d’orada torrat i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-