Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 16 desembre 12:00
Fi: Dilluns, 16 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta vegana. Ciurons estofats.
Segon plat: Verdura saltada a l’estil xinès. Calamar torrat i ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta bolonyesa. Patates gratinades i bacó rostits. Ciurons trempats.
Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa i patata bullida. Mussola torrada i ensalada. Pastís de patata i esclata-sangs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de melicotó i formatge.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lassanya de verdura. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada de tomàtiga amb fruita seca sense gluten.
Segon plat: Llom torrat amb ensalada i patates fregides. Mussola torrada amb patata bullida i minestra. Pilotes de verdura i cuscús.
Ramon Llull
Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Cuinat de llenties amb xoriço. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Braó i patata rostits. Bacallà amb allioli i patata tallada a rodelles. Rotllets primavera i amanida.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de cranc i tonyina. Fideus de caseta. Crema de verdura.
Segon plat: Frit de freixura. Filet de perca torrat i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-