• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 16 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta vegana. Ciurons estofats.

    Segon plat: Verdura saltada a l’estil xinès. Calamar torrat i ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta bolonyesa. Patates gratinades i bacó rostits. Ciurons trempats.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa i patata bullida. Mussola torrada i ensalada. Pastís de patata i esclata-sangs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Lassanya de verdura. Risotto de pollastre i espinacs. Ensalada de tomàtiga amb fruita seca sense gluten.

    Segon plat: Llom torrat amb ensalada i patates fregides. Mussola torrada amb patata bullida i minestra. Pilotes de verdura i cuscús.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Espaguetis integrals amb salsa napolitana. Cuinat de llenties amb xoriço. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Braó i patata rostits. Bacallà amb allioli i patata tallada a rodelles. Rotllets primavera i amanida.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de cranc i tonyina. Fideus de caseta. Crema de verdura.

    Segon plat: Frit de freixura. Filet de perca torrat i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.