• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 13 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Olla de ciurons. Pasta vegana.

    Segon plat: Ensalada verda amb xampinyons i nous. Conill amb ceba. Bacallà a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo. Entremesos.

    Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Caldeirada de rajada. Patates farcides de verdura i formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pera.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de llegums i verdures. Fideuada de marisc. Mongetes verdes amb patata bullida i ou bullit.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Arròs integral amb ametlles i pebre vermell. Broquetes de verdura i indiot amb patates fregides i ensalada.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada amb fruita seca. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Espinacs gratinats amb base d’arròs i beixamel.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Ciurons amb trempó, tonyina i ou.

    Segon plat: Bullit de peix. Pollastre al forn amb verdures i patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.