Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 13 desembre 12:00
Fi: Divendres, 13 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Olla de ciurons. Pasta vegana.
Segon plat: Ensalada verda amb xampinyons i nous. Conill amb ceba. Bacallà a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Gaspatxo. Entremesos.
Segon plat: Conill a la planxa amb pebres i albergínia al forn. Caldeirada de rajada. Patates farcides de verdura i formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de pera.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de llegums i verdures. Fideuada de marisc. Mongetes verdes amb patata bullida i ou bullit.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Arròs integral amb ametlles i pebre vermell. Broquetes de verdura i indiot amb patates fregides i ensalada.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada amb fruita seca. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb ensalada i patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Espinacs gratinats amb base d’arròs i beixamel.
Son Lledó
Primer plat: Arròs amb samfaina. Ciurons amb trempó, tonyina i ou.
Segon plat: Bullit de peix. Pollastre al forn amb verdures i patata.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-