• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 12 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis integrals amb pesto. Crema de porros.

    Segon plat: Verdures saltades amb tofu. Costellada a la barbacoa. Peix fresc a la planxa amb patata bullida.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Aguiat de sípia amb faves i sobrassada. Colflori ofegada (xulla, botifarró i sobrassada). Ensalada russa (veg.).

    Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb patates i ensalada. Ous gratinats amb espinacs. Llenguado a la meunière amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de pinya amb ametlla.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de tallarines de pollastre i verdures. Cuinat de mongetes blanques i verdures. Ensalada de tomàtiga, nous i mel.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina. Estofat de costella. Bròcoli i colflori gratinats amb ametlles i cuscús.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Tallarines saltades amb verdures. Cuinat de ciurons amb verdura, carn i xoriço. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb llimona amb patata al forn. Calamar amb salsa amb patata bullida. Truita de verdures amb ensalada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fabada asturiana. Ensalada de quinoa.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb puré de patata. Lasanya d'espinacs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.