• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 11 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Colflori gratinada. Llom de porc al forn. Lluç a la romana amb patata bullida.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs brut. Pasta amb quatre formatges. Ensalada de pinya i gambes.

    Segon plat: Bullit de rap. Rotllets de pollastre farcits de cuixot dolç i formatge al forn amb ensalada. Verdura arrebossada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de xocolata.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de pollastre. Ensalada verda. Macarrons integrals amb samfaina.

    Segon plat: Salmó al forn amb patata panadera i verdures. Pit de pollastre a la planxa amb salsa de pebre bo i arròs bullit. Croquetes de cuixot salat amb ensalada i patata fregida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes. Fideuada de marisc. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Llom amb mostassa amb arròs bullit. Mújol amb salsa de tomàtiga i pebres amb patata panadera. Mongetes vermelles a l’estil mexicà.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Crema d’hivern amb farigola.

    Segon plat: Callos. Mussola a la planxa amb ensalada. 

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.