• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Tuesday, 10 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Ous remenats amb espinacs. Pollastre a la camperola. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Escudella fresca. Arròs integral amb samfaina. Ensalada reial (blat de les Índies i cuixot dolç).

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb patata al forn i chimichurri. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ous remenats amb alls tendres, espàrecs i bolets. Arròs melós de ciurons. Crema de carabassó.

    Segon plat: Llom amb col amb patata fregida. Gallineta al forn amb patata panadera. Verdures saltades amb arròs bullit.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço. Macarrons amb salsa carbonara. Sopa de verdures amb fideus.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patata. Bacallà a la gallega. Carabassons farcits de verdura i gratinats.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Llenties amb costella baixa i xoriço. Ous trencats.

    Segon plat: Aladrocs fregits amb ensalada.Tall rodó de porc amb salsa espanyola i patates fregides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.