Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 09 desembre 12:00
Fi: Dilluns, 09 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Olla de mongetes vegana. Crema de pastanaga.
Segon plat: Arròs saltat amb verdures i curri. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Crema de llegums. Ensalada mixta. Fideus secs amb carn.
Segon plat: Vedella amb ceba i puré de patata. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Xampinyons farcits de verdura i gratinats amb formatge.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de coco.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura. Ensalada variada.
Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patates fregides casolanes. Sardines a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu i puré de patata.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de carabassa ecològica. Ensalada variada amb nous, formatge fresc i mel.
Segon plat: Costella al forn amb ensalada i patata bullida. Palaia al forn amb verdures i patata panadera. Bolets i xampinyons saltats.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegum. Pasta a la bolonyesa.
Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb puré de patata. Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-