• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 09 December
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Olla de mongetes vegana. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Arròs saltat amb verdures i curri. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Crema de llegums. Ensalada mixta. Fideus secs amb carn.

    Segon plat: Vedella amb ceba i puré de patata. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Xampinyons farcits de verdura i gratinats amb formatge.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Coca de coco.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura. Ensalada variada.

    Segon plat: Pollastre rostit al forn amb patates fregides casolanes. Sardines a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu i puré de patata.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de carabassa ecològica. Ensalada variada amb nous, formatge fresc i mel.

    Segon plat: Costella al forn amb ensalada i patata bullida. Palaia al forn amb verdures i patata panadera. Bolets i xampinyons saltats.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegum. Pasta a la bolonyesa.

    Segon plat: Pit de pollastre a la italiana amb puré de patata. Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.