• Conferència oberta: «Models innovadors d'administració i gestió pública»

  • Start: Friday, 13 December 16:30
    End: Friday, 13 December 18:00
  • Edifici Guillem Cifre de Colonya, Caminal d'Eivissa, Palma, España Aula AV05
  • El pròxim divendres 13 de desembre, a les 16.30 hores, la Universitat de les Illes Balears (UIB) acollirà la conferència oberta i gratuïta «Models innovadors d'administració i gestió pública», xerrada a càrrec del catedràtic Carles Ramió. Aquesta activitat es desenvoluparà a l'aula AV05 de l'edifici Guillem Cifre i es podrà seguir per streaming a les seus universitàries de Menorca i Eivissa. 

    Ramió és professor de Ciències Polítiques i de l'Administració a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i també ha dirigit l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. És llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid i doctor en Ciències Polítiques per la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, també exerceix de professor a altres universitats i escoles d'administració d'Espanya i de l'Amèrica llatina. 

    Aquesta conferència forma part del Mòdul III 'Organització i Actuació del Sector Públic. El nou Rol de la Ciutadania' del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS). Aquesta formació compta amb la col·laboració del Consell de Mallorca i la Conselleria d'Administracions Públiques i Modernització, a través de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP).