Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 29 novembre 12:00
Fi: Divendres, 29 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós d’indiot. Arròs melós de verdures.
Segon plat: Quiche de verdures amb ensalada i patata fregida. Hamburguesa alemanya amb formatge de cabra i patata fregida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Sopes. Llenties estofades veganes.
Segon plat: Espinacs amb crema. Llom amb col. Lasanya de tonyina.
Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada. Macedònia de fruita.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre i orenga.
Segon plat: Llom a la planxa amb xampinyons i ceba. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de formatge amb confitura.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Crema de verdures i llegums. Ous remenats amb bolets i xampinyons.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida. Pit d’indiot amb salsa de pebre bo i puré de patata. Hamburguesa de seitan, verdures i patata bullida.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tomàtiga i formatge tendre. Crema de llegums.
Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures i patata. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada. Mongetes verdes saltades amb seitan.
Son Lledó
Primer plat: Ensalada de sípia i patata. Cuscús de xot.
Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Conill amb allada amb patates fregides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.
-