• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 29 November
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós d’indiot. Arròs melós de verdures.

    Segon plat: Quiche de verdures amb ensalada i patata fregida. Hamburguesa alemanya amb formatge de cabra i patata fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt natural. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Sopes. Llenties estofades veganes. 

    Segon plat: Espinacs amb crema. Llom amb col. Lasanya de tonyina.

    Postres: Postres casolanes. Iogurt natural. Fruita de temporada. Macedònia de fruita.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre i orenga.

    Segon plat: Llom a la planxa amb xampinyons i ceba. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt natural. Púding. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Crema de verdures i llegums. Ous remenats amb bolets i xampinyons.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida. Pit d’indiot amb salsa de pebre bo i puré de patata. Hamburguesa de seitan, verdures i patata bullida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada de tomàtiga i formatge tendre. Crema de llegums.

    Segon plat: Peix del dia amb minestra de verdures i patata. Pit de pollastre a la planxa amb patata i ensalada. Mongetes verdes saltades amb seitan.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de sípia i patata. Cuscús de xot.

    Segon plat: Croquetes de peix amb ensalada. Conill amb allada amb patates fregides. 

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt natural. Gelat.